Neden for finder du udvalgte hovedretter.
(Optimeret visning i Internet Explorer)
Retterne leveres efter ønske; enten i foliebakker eller varmefade.
|
||
|
Pad Krapau | |
|
| |
|
Nam Tok | |
|
|
|
|
Pad See Eu | |
|
||
Khao Pad | ||
|
||
Pad Thai Stegte smalle nudler med kylling, æg, bønnespirer, soya og evt. hakkede peanuts. Kan også serveres med kæmperejer. | ||
|
||
Panaeng Kylling stegt i panaeng karry-paste og kokosmælk med peberfrugt, gulerødder, bønner og basilikum. Kan også serveres med kæmperejer, oksekød, svinekød eller and. | ||
|
||
|
Pad Pak Roam Stegte grøntsager; blomkål, bønner, gulerødder, broccoli, babymajs og champignon. | |
|
Pad Nam Man Hoi Lynstegt oksekød i østerssauce, hvidløg, peberfrugt og porrer. | |
|
||
|
Gai Nam Dang Kogt kylling i hjemmelavet sauce indeholdende tamarinde, kinesisk vin og salt. | |
|
||
|
Nor Mai Farang Stegte kæmperejer med asparges. | |
|
||
|
Gang Dang
Kylling stegt i rød karry-paste med grønne bønner, chili, basilikum og kokosmælk. | |
|
||
|
Gang Keaw Wan
Kylling stegt i grøn karry-paste med grønne bønner, chili, basilikum og kokosmælk. | |
|
||
Pad Prew Wan
Kylling stegt i sursød sauce med ananas og grøntsager. | ||
|
||
|
Gang Massaman
Kylling i gul karry sauce med kartofler, cashewnødder, løg og koriander. | |
|
||
Gai Pad Med
Kylling i sød sauce med cashewnødder,løg, forårsløg og peberfrugter. | ||
|